Vragen? Mail mij gerust: info@justbeyou.nl

De komende maanden help ik je stap voor stap bij het omgaan met hooggevoeligheid

De komende maanden help ik je stap voor stap bij het omgaan met hooggevoeligheid

long-arrow-right


Het programma Voluit Leven met Hooggevoeligheid is HÉT eenvoudige 7 weekse all-in one pakket om echt voluit te gaan leven. Maak van hooggevoeligheid jouw kracht, word de zelfverzekerde jij!Wat je vandaag krijgt:

Programma van 21 dagen (verdeeld over 7 weken)
Om de drie dagen een inspirerende en ondersteunende mail
Extra Bonus dagen oa Hoog Sensitieve Kinderen
Levenslang toegang tot het online programma, ook voor de toekomstige update's
Toegang tot de Besloten Facebook Groep
Inspirerend e-Boek
De 10 daagse Hooggevoeligheid Challenge
Na afloop de 30 dagen LOVE-letters
Toegang tot de LIVE webinars

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.


197 € 127


Wil over het programma:


Zelf hoog sensitief, op zoek naar tools om dit als een kracht te gaan leren zien. Ik ervaar het als erg prettig van opzet, helder en een hulp bij het begrijpen van de uitdagingen die het zijn van een HSP met zich meebrengen. de thema’s stimuleren om er mee aan de slag te gaan. Het langzamerhand in staat raken mezelf op de eerste plaats te kunnen zetten, geeft veel rust en een beter uitgebalanceerd energie niveau. Je bent een zegen voor de wereld Marian en het ís een zegen dat je dit werk op je hebt genomen om een stuk bewustzijn t.a.v. het thema HSP in die wereld te brengen. Het helpt mij als HSP en ook degenen (niet HSP) die open staan om er meer van te weten te komen……het leven wordt er een stuk fijner door…..niet alleen voor mij maar ook voor mijn naaste omgeving….dankjewel!


Erica over het programma:


Ik volg je al een hele poos. En sinds een maandje heb ik me eindelijk de cursus leven met hooggevoeligheid gegund…echt het beste uit 2017 voor mij.
het is werkelijk op mijn lijf geschreven. Werkelijk TE HerKENbaar voor woorden. Fantastisch het doet me inderdaad zo goed, alleen al de erkenning.


​Contact:

info@justbeyou.nl

Bedrijfsgegevens:

BTW-nummer: NL174009859B01
KvK-nummer: 24353251