Vragen? Mail mij gerust: info@justbeyou.nl

Durf je grenzen te stellen, vergroot je zelfliefde, ontwikkel je assertiviteit  en laat je zelfvertrouwen tot bloei komen.

Durf je grenzen te stellen, vergroot je zelfliefde, ontwikkel je assertiviteit  en laat je zelfvertrouwen tot bloei komen. 

long-arrow-right


Je bent goed genoeg en het waard om gelukkig, tevreden en succesvol te zijn. Tijd dat je er zelf ook in gaat geloven.

Nu met extra bonussen!Wat je vandaag krijgt:

 Programma van 22 dagen in het VIP gedeelte op de website
Elke dag een inspirerende en ondersteunende mail
Extra dag een digitaal in te vullen werkboek ​
Levenslang toegang tot het online programma, ook voor de toekomstige update's
Toegang tot de Besloten Facebook Groep (niet noodzakelijk!)
Inspirerend e-Boek 41 tips Van Jezelf Houden
​Audio bestanden te beluisteren wanneer jij maar wilt. 

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.


111.00 € 79


Saskia over het programma:

Ik wilde meer zelfvertrouwen krijgen. Ook deze cursus vond ik zeer leerzaam. Nu is het alle geleerde onderdelen in de praktijk br​engen e​n zorgen dat ik daadwerkelijk oprecht van mijzelf ga houden.

Ik wil je graag weer bedanken voor het beschikbaar maken van deze cursus. Ik vind het weer jammer dat het al is afgelopen (nou ja afgelopen........nu mag ik het zelf gaan doen;) ). Ik vond het zeer leerzaam en ik weet zeker dat ik in de combinatie met de cursus Voluit leven met hooggevoeligheid helemaal anders in het leven zal gaan staan! Bedankt!


Tamara over het programma:


Wilde mijn cirkel en negatieve patroon doorbreken. Niet altijd weer dezelfde 'fouten' maken. De cursus vind ik fantastisch. Dit heeft mij zoveel inzicht gegeven. En een andere kijk op mezelf en geniet echt van elke dag. Zie nu in dat je door positief te zijn veel meer bereikt in het leven.

Ik kan iedereen deze cursus aanraden! Ik voel me echt een andere vrouw, genot om mezelf in de spiegel te zien, ik straal helemaal. Kijk anders uit mijn ogen en naar mezelf en anderen. Ik waardeer wie ik ben. Ben dankbaar voor hetgeen ik heb.


​Contact:

info@justbeyou.nl

Bedrijfsgegevens:

BTW-nummer: NL174009859B01
KvK-nummer: 24353251